Leveringstermijn:

De leveringstermijn van gepersonaliseerde kledij bedraagt een tweetal weken. In drukke periodes kan dit oplopen. Ik doe telkens mijn uiterste best dit zo veel mogelijk te beperken, maar vermits ik een eenpersoonsbedrijfje ben ben ik alvast heel dankbaar voor jullie begrip.

Babynestjes:

Babynestjes en dekentjes dienen minstens een 6-tal weken (liefst vroeger) voor de uitgerekende datum besteld te worden, zo is er voldoende tijd om de stofjes op te halen in de winkel en de nodige bijpassende fournituren te voorzien. Alle nestjes zijn voorgewassen en mogen ook gewassen worden (na het uitnemen van het matrasje). Zorg dat dit steeds op een laag programma en in lage 'toeren' gewassen wordt.
Het gebruik van het nestje: zorg ervoor dat jouw baby het nooit te warm krijgt in het babynestje. Gebruik het steeds onder toezicht.
De koordjes aan het uiteinde van het nestje kunnen korter geknipt worden naar wens. Het babynestje groeit mee met jouw baby en kan je doorheen te tijd helemaal los maken zodat het open vouwt. 

Voor de babynestjes werken wij samen met www.fabrikunik.be kies online ( of live in Ninove) twee stofjes naar wens en geef ons deze door van zodra de keuze gemaakt is. Bij twijfel geven wij natuurlijk graag advies. 
Opteer best voor: tetra (hydrofiel), badstof, katoen of tricot. (Stuggere stoffen zijn niet aangewezen).

Laat je graag zelf jouw stof ontwerpen, vraag jouw grafisch ontwerper dan een (herhalend) patroon aan te leveren. Dit patroon wordt dan gedrukt op heerlijk zacht katoen satijn.

Babydekentjes:

De stof van de dekentjes werd voorgewassen en is daardoor bestand tegen krimpen en vervormen. Om te garanderen dat het dekentje lang gebruikt kan worden, raden wij aan de dekentjes steeds op een licht programma te wassen en niet in de droogkast te drogen. Combineer uiteraard ook steeds soortgelijke kleuren om verkleuring te voorkomen. Indien de katoen enkel bestaat uit digitale druk kan dit zeker gestreken worden, indien er een nadruk was in bvb goudfolie of een extra toevoeging van naam kan je hierop niet strijken. Dit kan je controleren doordat je ziet dat de print 'op' de stof ligt en er niet 'in' zit. 

Tutlintjes & -koordjes:

Gebruik steeds onder toezicht en ververs bij slijtage. Controlleer regelmatig de sluitingen en bij twijfel neem contact met ons op.

Bevestigen stickers:

De uitgesneden stickers worden steeds geleverd op een transfervel. Wij hebben twee soorten stickers: voor outdoor en indoor gebruik. 
Zorg voor het bevestigen steeds voor een ontvette en droge ondergrond. Wrijf over de sticker met een bankkaart, raken of jouw nagels en zorg ervoor dat de sticker helemaal aan het transfervel kleeft. Verwijder langzaam en voorzichtig de witte achterzijde van de sticker (rol dit als het ware eraf), indien deze blijft kleven herhaal dan vorige stap. Plaats nu een zijde van het transfervel en sticker op de ondergrond en strijk stuk voor stuk aan met een bankkaart of rakel zodat je geen belletjes krijgt. Bij belletjes kan je deze doorprikken met een naald.

Bevestigen strijkapplicaties:

- Strijk je stof vooraf
- Plaats de strijkpatch op de juiste plaats op de stof met het transparante gedeelte naar boven.
- Plaats een bakvel over de strijkapplicatie.
- Zorg dat je strijkijzer niet te warm is (niet stomen) en druk stevig op de applicatie. (Niet bewegen) Dit ongeveer gedurende 30 seconden, wissel af zodat je de hele applicatie hebt geperst.
- Laat het geheel wat afkoelen. En verwijder rustig het transparante gedeeltje. Hangt het ontwerp nog niet helemaal aan de textiel, dan herhaal je vorige stap. (desnoods zet je je strijkijzer iets harder en verhoog je de druk wat)
- Strijk langs de binnenkant van het kledingstuk nog even na.

 

"We" zijn een eenvrouwsshop en noem ons gerust ook een slowshop. Zo eentje die met liefde maakt & creëert. En het allerliefst dingen die je niet standaard in een winkelrekje spot. Ik luister met liefde en plezier naar jullie wensen en jullie unieke verhaal waarna ik ermee aan de slag ga.
Zit er druk achter jouw cadeautje, laat me dit dan gerust weten, dan kunnen we jou al een geschenkbon opsturen zodat je al iets kan afgeven in afwachting van het echte unieke item! <3

© 2017 - 2022 Lovesome Designs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel